Australien,  Lista,  Semester,  Vardag

Hemresa

Ja, då var de härliga dagarna av sol, värme, äventyr och ledighet över och det är dags att flyga hemåt. Så för att peppa mig själv lite har jag satt ihop en lista över saker jag längtar hem till… Kom gärna med förslag på fler punkter, ju fler desto mindre ångestmättande att överge det här fantastiska landet.

1. Svensk frukost! Ja helt ärligt, vad äter man till frukost i andra delar av världen? Vitt toastbröd med sylt eller nutella. Mjölk och sockriga flingor. Feta croissanter eller ägg och bacon. Jag längtar efter yoghurt, müsli och bär. Eller surdegsbröd med ost.

2. Att laga min egen mat. I längden är inte restaurangmat speciellt rolig. Inte heller direkt nyttig även om jag försöker göra hälsosamma val. Det ska faktiskt bli härligt att komma hem och tillaga min egen mat.

3. Krama på Tinder! Jodå, han kommer och hämtar mig på flygplatsen och jag hoppas inte att han lämnar min lägenhet förrän jag kickar ut honom. Typ. Jodå det är dagliga, söta sms.

4. Att inte behöva dela rum och badrum med andra. I två veckor har jag delat sovrum och badrum med andra. Det blir ett smusslande med pyjamas, komma ihåg allt när man ska till duschen, bli störd av andra som vill släcka tidigare/senare, andras äckliga hår i duschen… Ja ni förstår. Klart det ska bli skönt att hänga i mitt egna badrum, springa runt naken i lägenheten och slippa visa hänsyn.

5. Träning!!! Den här punkten hade lika gärna kunnat hamna överst i sammanställningen. Sen jag åkte från surfcampen har jag inte rört mig speciellt mycket. Visst har örvärk och förkylning kommit emellan, men nu kliar det i benen efter att få ta några löpsteg och lyfta lite vikter!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.