Lista

Min sommarutmaning!

564510_10150768577967780_808241649_n

Jag har verkligen fastnat i snurret att det är dags att jag börjar göra lite roliga saker med min vardag. Jag kan inte fortsätta att “bara” springa, promenera, hänga med kompisar och sitta i en styrelse för en ideell förening. Visst träffar jag en del människor genom mitt jobb, men det faktum att jag på min fritid hamnat i tråkiga rutiner för mig lite galen. Idag började jag chatta med min kollega (från det här inlägget) och han var i exakt samma läge som mig.
Det känns som man kört fast, som att dagarna liksom bara snurrar på och livet försvinner i vardag. ÄR det verkligen det som är meningen? Så vi började summera en lista, på saker vi borde göra…
1. Paddla havskajak
2. Dansa sällskapsdans typ salsa eller bugg
3. Klättra, gärna utomhusklättra om det finns möjlighet!
4. ….

Har ni fler saker jag bör lägga till på min lista? Jag tänker att det ska vara en blandning mellan heldags och en timmas aktiviteter som är sociala och roliga, gärna lite utmanande. Hjälp mig komplettera min lista?

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.