Girlytalk,  lördag,  Okategoriserade

Lördagsrapport

Som skrev kort igår var vi på utflykt igår. Småstadsidyll. Väldigt mycket retur till tonår och en liten del studentår för min del. Natalia skriver om sin upplevelse här. Och det är annorlunda än att gå ut i stan. Så är det bara.
Igår var konstig musik, lite bättre musik, tjejsnack, dans och ännu mer tjejsnack. Det var så härligt och faktiskt roligare än vad jag räknat med.
Och det var en del flirtiga meddelanden, till en MrP som var på festligheter inte många mil från där vi var. Och är det någon ärlighet i hans foton i nätprofilen är han sagolikt snygg. Och flirtig. Jag efterfrågade lite experttips när meddelandena började bli lite för heta. Vill inte riskera att vi inte träffas för att vi fastnat i sextande. Men vi har hörts även idag. Vet inte varför, men han får det att kittla i magen.
Summa summarum, igår var en kväll över förväntan, med mycket dans. Mycket kladdiga pojkar vars händer man fick flytta på. Tjejer som såg ut som de hörde hemma på bordeller. Coola tjejer som visste vad de ville ha och fixade det. Radiostyrda medelåldersmän. Radiostyrda kvinnor. Ja, det häftiga med mindre städer är att det är sån blandning på folk. Alla åldrar, alla stilar.
Var jag sugen på fest innan vi åkte? Kanske inte, men det var viktigt för min vän, och då är det viktigt för mig. Så är det bara. Sånt gör jag för vänner. Speciella vänner. Och skoj hade vi!

(null)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.