Girlytalk

Migrän

Igår fick jag migrän. Riktig jäkla migrän. Jag tror att jag har “hormonell-migrän” så några dagar i månaden får jag en migrän som, visserligen gör ont, men går att leva med. Det är “bara” huvudvärk. Men igår fick jag en migränattack utan dess like. Huvudvärk, krökningar, stickningar i kroppen.

Jag ringde hem V. Lagade mat liggandes på golvet. Och petade i mig lite ris. Sen sov jag. En timme typ. Då var det “bara huvudvärk” igen. Så v kunde jobba vidare och jag kunde hänga med Nils.

Under en migränattack så vill jag inte leva mer. Jag orkar ingenting inklusive att inse att det går över snart. Det är så fruktansvärt.

Idag är en ny dag. Jag har fått sova gott i natt. Vaknade utvilade men mår fortfarande lite illa. V får lämna Nils medan jag ser ett avsnitt av you och äter frukost.

Kommentarer inaktiverade för Migrän