Girlytalk

Nils tal och torsdag

Igår orkade jag ta mig ur det ledsna. Efter middag och alla hushållssysslor brände jag av ett tufft men långsamt styrkepass. Sedan satt jag med min bok och läste och busade med Nils. Han fick beröm från förskoleläraren för att han har ett enormt ordförråd. Skulle säga att han pratar som en sexåring. Jag är så stolt över det. Stolt över det jobb jag lägger ner på hans tal och honom.

Vi har börjat medicinera Nils för pollenallergi. Han blev ju så dålig förra våren, dock betydligt senare, men den medicinen gjorde honom också personlighetsförändrad. Så jag vill ju så klart medicinera som läkarna säger men jag är också orolig för att han ska bli knäpp även av den här medicinen som är en annan.

Idag är dock en lyxig dag. Farmor och farfar hämtade Nils på förskolan. Jag hängde kvar på jobbet med några kollegor och pratade så länge att jag fick parkeringsböter. Va fan! Jaja… nu ska jag ta min bok och få middagen serverad hos mina svärföräldrar. Tack och hej.

Kommentarer inaktiverade för Nils tal och torsdag