Girlytalk

Vecka 3

Nils grät och kunde inte somna för att han så gärna ville att det skulle vara sommar nu. Det vill jag också. Bara ben och långledigt! Drömmen! Jag har inte januarideppkänsla än. Det är ganska varmt även här för årstiden så det beror nog på det. Det är kylan som är det värsta för mig helt enkelt.

Vi spenderade nästan fem timmar av lördagen på badhuset. Försökte skapa någon sommarkänsla. Idag Har vi varit ute vid stugan.

Som ni ser i min kalender är januari tomt. Det är inte mycket planer alls. Jag skulle behöva lägga ned lite tid på jobbet. Vi ska lämna in arbetsgivarintyg till Nils förskola så måste prata med chefen om det.

Och kanske smyga iväg på en föreställning på onsdagkväll. Får se hur jag känner mig. Vill egentligen mest sitta inne under en filt och läsa böcker.

Det ska bli +10 grader och ganska soligt hela veckan så jag ser framemot att träna ute. Det är dock ingen värme i solen riktigt än men jag blir glad bara av att se den.

Jag ska handla för resten av januari också. Har varit superduktig på att veckoplanerare maten, det är jag stolt över!

Kommentarer inaktiverade för Vecka 3