Girlytalk

En klassisk länklista

Jag minns när bloggarna var nya och en länklista med de bloggar man läser eller känner var supercoolt och snällt. Man bytte länkar med varandra. Här kommer min länklista:

Angelicas Closet skriver om så vackra kläder men jag uppskattar också hennes inlägg om hur kroppen känns efter en graviditet.

Ulrika bor numera i Denver. Dessutom är vi uppväxta på tvärgator till varandra. Det är mysigt att följa hennes liv och funderingar.

Ibland kikar jag in hos Sandra Beijer som lever Stockholms liv deluxe. Men det är något som skaver för mig, något som inte längre känns äkta typ.

Det häftigaste med Jennifers blogg är att den alltid blir bättre. Den handlar om hemlängtan och strävan efter en meningsfull framtid.

boktips hittar jag ofta i hyllan.

Jag klickar ofta in mig hos bloggbevakning men känner att jag inte alls hänger med. Är det åldern eller utlandslivet? Känner mig ambivalent till det som skrivs och hur det skrivs men det fördriver tiden.

Jag stör mig på Elsas blogg. På att det är så perfekt, på att hon skriver att hon “slänger fram en dukning” men det är märkesporslin, snittblommor och allt annat som är inne. På att hon ger intrycket av att leva snålt och shoppa lite men gör det motsatta. Men så fina bilder att jag inte kan låta bli att kika in ibland.

De flesta som jag har läst har slutat blogga eller bloggat så sällan att jag glömmer dem. Några bloggar har jag sorterat bort eftersom att de visar livet allt för perfekt vilket bara gör mig irriterad. Har du en blogg? Eller läser du någon trevlig blogg jag borde kika in i? Tipsa mig gärna.

Kommentarer inaktiverade för En klassisk länklista