Girlytalk

Vecka 44

Jag har varit så sur hela helgen. Så besviken på V. Jag tänker inte ens ursäkta min surhet utan skylla det på att V varit överdrivet egocentrerade vilket är det värsta jag vet! Så jag har knappt tänkt på veckan som kommer.

Måndag, tisdag och onsdag har jag utvecklingsdagar. Jag ska prata med massa olika personer och hur jag ska jobba och vilka idéer vi har för framtiden. Utvärdera och fundera. Ja ni vet.

Sedan på onsdag då åker vi till Sveeeeeerige! Jag älskar att vara på sundbybergskyrkogård på allhelgona. Så vackert och fint. Men känns jobbigt att lämna 22 grader här och få typ 5 grader men ja… ibland får man bara bita ihop.

Sverige bjuder på (hoppas jag) Skansen och Skansen akvariet. Teater. Drink med min bästa vän. Släkt. Kyrkogård. Julpyntsshopping. Besök på zara. Kebab.

Får återkomma senare i veckan.

Fika också!

Kommentarer inaktiverade för Vecka 44