Girlytalk

Helgen som gick

Veckan som kommer innehåller inget speciellt så istället får ni glimtar av vår Stockholms-helg.

Både jag och V blev sena från jobbet och stämningen var inte på topp på torsdagkväll. Nils var otålig och ville bara komma fram till mormor. En lugnmorgon på fredag fylldes av tid i stan.

Vi fixade lite ärenden vi hade och råkade svinga förbi “fridays for future” demonstrationen. Nils tyckte det var häftigt och vi pratade om att man måste vara snäll mot djur och blommor och inte slänga skräp på marken. Vi köpte marmite, solhatt på rea till nästa år, linne till Nils att ha under klänningen, strumpbyxor, sånna grejer.

Åt kebab med min pappa. Som vi alltid gör. Alltså inte alltid med min pappa men vi äter alltid kebab. Och en kaffe på det. Och bredvid oss satt Johannes Anyuru. Blev så startstruck. Och så besviken på att inte kunna dela starstruckigheten med V. Han läser ju aldrig på svenska. Så han fattade ingenting här. Sedan besökte vi vår favoritsecondhandbutik. Nils köpt en postbil som var “mage in west germany”.

Sedan fick jag massage. Samma person har masserat mig sedan slutet av gymnasiet. Så hon känner verkligen mig och påminde mig om vikten av styrketräning.

Sedan åt jag middag och drack vin med min bästa vän. Saknar henne så att det gör ont i själen ibland och lika varm är jag när vi är nära varandra.

På lördagen skulle vi åkte till Mulle Meck-parken på Nils initiativ men den var stängd i september. Så vi skulle åka till Anders franzén parken istället och åkte vilse hur länge som helst. Jag var helt säker på att jag hade bloggat om den fantastiska parken men icke. Borde kanske sammanfatta lekparkerna vi hänger i i ett eget inlägg. Jag och V drack kaffe och Nils lekte som en galning.

Sedan åkte vi hem och piffade oss. Dags för 60-årsfest.

Kolla in utsikten från lokalen. Älskar städer i mörker.

Så himla härligt att dela en kväll med bästa vänner. Och när våra barn leker, busar och är snäll och nyfikna på varandra. Finns ingen bättre känsla.

Kommentarer inaktiverade för Helgen som gick