Girlytalk

Vecka 38

På torsdag åker vi till Stockholm. Det är mitt fokus. Hela familjens fokus. Min pappa har 60-årsfest på lördag och det känns inte helt okomplicerat. Det ska iallafall bli kul med fest. Det ska också bli härligt med en Stockholmstur. Just nu känner jag mig lite vilsen. Det är asmycket på jobbet både att göra och saker som inte flyter på smidigt, på måndag kommer ännu mer. Dessutom verkar Nils ha lite utbrott på förskolan. Var så arg och orolig men pratade med en vän och det känns ganska bra nu. Är dock inte helt nöjd med förskolan. Kan jag väl säga…

Då tänker jag i alla fall att allt skulle lösa sig om vi bodde på söder i Stockholm. Det är hela lösningen, bara jag får se stockholm så blir allt perfekt. Får lixom ont i magen just nu när jag ser bilder på Stockholm.

Måndag till torsdag ska jag jobba. Påbörjar mina intervjuer inför ett nytt projekt så det kommer ta en del tid. Det ska vara typ 25 grader vilket är en ultimat hösttemperatur så jag hoppas kunna njuta av det också.

På torsdag blir det resdag och på fredag ör vi i Stockholm. Jag tänker mig soligt och höstigt och Skansen. Älskar Skansen speciellt en vanlig dag då det är lite mindre folk, hoppas jag! Ska bli mysigt med en familjedag bara vi tre. På lördag ska vi träffa vänner och sedan fest på kvällen. Och på söndag ska vi äta frukost med min moster innan vi åker hem igen.

det blir alltså fullt ös och mycket att hinna med. Men ett tydligt fokus och en härlig helg som hägrar

Kommentarer inaktiverade för Vecka 38