Girlytalk

Vecka 37

Den här veckan verkar väldigt lugn. Inget speciellt händer utanför jobbet och det känns ganska skönt. Jag är lite hängig. Känns som om en förkylning lurar runt hörnet. Lite snorig, lite kittlande i halsen.

Framför allt har jag en jobb-baksmälla så jag är så trött. De första veckorna på jobbet har varit intensiva. Snart börjar eleverna skolan på riktigt här i München (16 september) och då brukar det komma en andra våg av grejer att göra. Jag hade behövt en lugn vecka på jobbet, tyvärr ser det ut som ännu en intensiv vecka. Problem har uppstått, saker ska rättas och funderas på, anpassas och sedan har de kommit på att jag är den enda i vårt team som har erfarenhet av en viss typ av bedömning så det hamnade också på mitt bord.

Mitt fokus ord ska bli lugn och ro. Jag vill prioritera vila, läsa och att arbeta i ett lugnt tempo. Hinna det jag hinner och låta resten vara. Inte engagera mig i annat utan fokusera på mitt. Jag vill dessutom göra detta utan att ha så mycket tid med mobilen. Läsa, mysa, tänka, kanske springa, vila, fixa.

Nu kör vi!!!

Kommentarer inaktiverade för Vecka 37