Okategoriserade

Sommarlistan från 2017…

För två år sedan gjorde jag en sommarlusta, ni hittar den här med saker jag ville åstadkomma den sommaren. Jag misslyckades med ganska många mål det året, men jag har insett att målen liksom följer med mig i bakhuvudet och att jag i år uppnått flera av DEN sommarens mål, de kanske får bli generella målbilder för en lyckad sommar?

1. Ta en morgonjogg ner till havet och pausa med ett morgondopp (minst 2 gånger) Jodå flera gånger redan och det är en av de magiska sakerna med att bo så havsnära. I morse sprang jag 3,8km slängde mig i plurret och sen de sista 1,2km hem. Enda sättet att träna dessa varma sommardagar!
2. Packa picknick korgen och äta middag på en klippa i solnedgången. Många picknickar men ännu ingen middag i solnedgången…
3. Paddla havskajak/SUP kvar att göra, kanske med E någon kväll nu när de har två!
4. Besöka min barndomssommarby och släkt i Danmark. Ja i slutet av juni hängde jag där en kort vecka där tillsammans med familj.
5. Gassa på en uteservering med oändliga mängder rosévin Fixades tillsammans med en kompis och en Peter Jöback konsert i bakgrunden.
6. Grilla och äta middag i utemöblerna Många gånger. Älskar min uteplats och gasolgrillen kan ha varit sommarens bästa nödköp!
7. Plocka hallon Nej… kanske brjörnbär?
8. Koka jordgubbssaft/sylt Jodå, många liter saft och sylt blev det i måndags tillsammans med Es två döttrar. Mysigt att få dela barndomsminnen med de två fina tjejerna!
9. Ha utomhussex Inte än ?
10. Vara vaken hela natten och se både solned- och soluppgång! Solnedgångar har beskådats men ingen soluppgång än!

Kommentarer inaktiverade för Sommarlistan från 2017…