Girlytalk

Några sommarprat

Sommar i P1 är ett standardinslag för mig. Men jag är inte bäst på att lyssna. Ger upp ganska snabbt och tappar lusten fort. Men här är några jag lyssnat på:

Blondinbella sommarpratade och hon fascinerar mig. Dock kändes detta som en person som leker sommarprat. Så tillgjort och hon läst manuset ojämnt och med fel betoningar. Inget nytt framkom och tycker den här sammanfattningen var ganska bra.

Efter blondinbella lyssnade jag på Fares Fares och det var bra! Personligt, bra berättat, nära tårar ibland men tror inte jag skrattade. Det berörde verkligen mig.

jag har också lyssnat på Jonas Hassen Khemiri också det ett mycket bra sommarprat. Personligt utan att bli för mycket, intressant att höra om känslor av misslyckande och vad han försökte göra för att bryta det. Jag gillar hans språk väldigt mycket också sedan innan och även fast sommarpratet är mer personligt så är det ett fint flyt i språket.

Kommentarer inaktiverade för Några sommarprat