Girlytalk

Midsommar och stressen

Det är ju semester nu. Och jag kan inte koppla ned. Hjärnan går på högvarv och vill göra massa saker som inte behövs typ packa väskan inför semester nu, vi åker om en vecka, och inte alls det som behöver göras (tvätta mina trosor är slut, har redan köpt tre nya par).

Igår firade vi iaf en klassisk svensk midsommar. Så gott det går när man inte är i Sverige.

Sen jobbade jag lite. Ja det är ju semester men jag provade att få ner massa listor på sånt jag har i huvudet och det funkade bra. Att skriva ut saker gör min hjärna lättare.

Kolla va fint de hade bakat! Svenska kakor, typiska tantkakor och vi var nog bland de yngre på firandet. Så gott! Blev sugen på att göra en sats kanelbullar själv men jag sparar mig. Andas djupt och sätter inte upp det på listan.

Jag har sovit dåligt också. Hjärnan snurrar och snurrar. Semester behövs men jag försöker vara förlåtande och ge mig själv tid att komma ned i varv. Det har ju varit alldeles för mycket på allt för många plan de senaste två månaderna.

Kommentarer inaktiverade för Midsommar och stressen