Girlytalk

Galen dag!

Hade med Nils på jobbet idag. Galet! Jan blev ganska uttråkad till slut men gjorde det bra. Mitt på hållet var vi hos en barnläkare specialiserad på allergi. Jag hade förberett mig för kamp om att få tester men hon gick direkt med på att han troligen är allergisk. Så blodprov skulle tas och Nils grät 1.5 timme. Tänk alla barn med diabetes, men de vänjer sig ju tyvärr.

Sedan fyller min svåger år så på lunchen fixade jag present till honom. Sedan tänkte jag lämna Nils hos farmor och farfar men han var för ledsen så jag fick ta med honom på ett jötteallvarligt samtal jag hade med en elev. Svårt men jag tror det gick bra. Den undervisande läraren som var med tyckte att jag var tydlig och trevlig.

Seeeen försökte jag jobba lite till men Nils blev sååååå less. Så då åkte vi hem. Åt glass. Drog honom på traktor till affären för nu strax är det öppet hus på Nils förskola och jag tänkte att fröknarna ska få varsin blomma. Alltid kul med uppskattning. Så nu ska vi dit. Sen till svärföräldrarna och fira svågern och sedan… stupa i säng. Både Nils och jag tror jag.

Kommentarer inaktiverade för Galen dag!