Girlytalk

Vecka 19

Förra veckan hände en så märklig sak som jag kände var typ droppen som fick bägaren att rinna över. Ett dokument som jag lämnade till min chef är borta. Sånt kan ju hända och jag kan skriva ut det igen. Men han tog upp det med en kollega, istället för med mig. What?! Vem gör så? Pinsamt för mig och honom. Men iom att han har högre rang än mig blir det ju mest pinsamt för mig. Kände mig arg och ledsen. Så jag har ögonen vidöppna för annat nu. Ska bli spännande att se vad det blir. Men först är det en månad kvar på jobbet. Typ.

Jag känner att jag vill bli klar med mina utvärderingar snarast så jag ska jobba med det. Men framförallt samla energi utanför jobbet. Så blir det nog.

På onsdag har jag bokat in dejter med två fd kollegor som jag tänkte samla energi från. På lördag ska vi till brandstationen på studiebesök. Annars är det öppet. Träna och sova. Laga god mat. Prata med vännerna i Sverige. Ja sånt.

Vi försöker trappa ned på Nils mediciner. Han blir helt rabiat på dem men lite sämre fysiskt utan dem. Det är inte lätt. Livet alltså…

Kommentarer inaktiverade för Vecka 19