jobb,  Vardagen

Offline

Det har varit himmelskt skönt att vara ledig. Grejat i trädgården, hjälpt min bror med hans nya bok och åkt med att stort lass till återvinningen. God mat, skönt familjhäng utan bråk och så har vi äntligen kommit ikapp lite med bröllopen. Min kjol är beställd men ska faktiskt beställa en till. Om i fall att det inte blir så bra som jag tänkt.

Nu är vi hemma och har lämnat bilen hos mina föräldrar så från och med nu är vi billösa. Ska bli spännande och se hur länge vi orkar med det. I veckan väntar samtal med chefen om huruvida jag kommer få ett permanent kontrakt eller inte. Vill inte säga att jag är nervös men jag visst spänner jag mig och jag stressar lite över osäkerheten. Det är nog 50/50 att jag får ett permanent kontrakt. Har faktiskt inga känningar åt det ena eller det andra hållet. Mycket har ändrats sedan hon sa att hon gärna vill ha mig kvar.

På torsdag åker jag till Trondheim på studieresa så det blir en kort vecka igen. Men jag klagar inte. Det är så mycket tankar som far runt att jag känner jag behöver lite mer fritid än normalt.

Först, sömn.

Kommentarer inaktiverade för Offline