Girlytalk

Påsken – värme, vänner och vila

Dags att berätta om påsken. Jag lämnade mobilen bredvid sängen och gick ut i värmen som äntligen anlände till Sverige.

Första dagen hade jag en liten krasch. Sov mycket och var alldeles tung och trött i kroppen. Jag trodde jag var sjuk eller gravid men det var bara kroppen som sa ifrån och stängde ned när det äntligen blev lugnt.

Vi åt mat och målade påskägg. Nils fick en kraftig allergisk reaktion mot pollen och även om jag var lyckligt ovetande om hur dålig han skulle bli så var jag orolig. oj va ont det gjorde i hjärtat.

På påskafton åkte vi på en liten konstrunda och såg några konstnärer som ställde ut. Fikat på ett av ställena var wow! Och jag känner att jag verkligen vill lära mig att baka rulltårta.

Vi var mest ute. Jag läste, Nils cyklade, vi hängde på tomten, köpte blommor. Varken löprunda eller något annat fysiskt, inte ens en promenad gjorde jag. Jag fyllde på kroppen med allt vad den behövde. Värme, vänner och vila.

Sedan efter en slapp söndag i solen med en bok (tips kommer) så hoppade vi på tåget till Stockholm jag och Nils. Min fina älskade resvana människa.

(Jag är lite orolig för hur jag ska kunna resa med två barn själv om vi får syskon, en sån sak som finns på tvivellistan).

Kommentarer inaktiverade för Påsken – värme, vänner och vila