Girlytalk

Så matt!

Igår uppkom ett problem. En kollega till mig hade inte genomfört sina “prov” eller tester på rätt sätt. Några deltagare kände att de inte fått rätt förutsättningar och inte visste vad som skulle testas, inte acceptabelt så klart. En del av min tjänst är just detta, att hjälpa och granska. Nu vet jag att dessa deltagare lider av psykisk ohälsa och jag förtroende för kollegan så jag ringde kollegan för att kolla läget.

Kollegan menar att deltagarna behöver professionell hjälp typ terapi och jag håller med om det men det är en lösning vi inte kan tillgodose utan en annan lösning behöver jobbad fram. När jag vidhöll detta. Att vi behöver komma fram till en annan lösning la kollegan på luren i örat på mig. Jag blev så paff. Tycker att jag och kollegan har en bra relation och brukar kunna dela feedback och hjälpas åt med lösningar. Trodde heller inte att vuxna människor betedde sig så. Löste iaf delar av problemet med hjälp av andra kollegor och tror jag oh kollegan är okej. Jag hoppas verkligen det för jag tycker verkligen om henne.

Efter jobbet idag drar jag iväg till Sverige! Tjoho! Eller ja hela familjen ska med. Ska detoxa internet, läsa, mysa med vänner och familj och besöka en eller annan loppis. Så härligt!

Kommentarer inaktiverade för Så matt!