Girlytalk

Vecka 16

Den här veckan kommer innebära massa övertid. Alltså massor… dessutom hände det lite grejer på jobbet i förra veckan så jag är 100% omotiverad att jobba kvar. Så lite tilltro och respekt för ledningen som finns är skrämmande. Ja faktiskt! Det ör svårt att skriva mer om det för det är så komplext. Ja ni fattar.

Veckan ser iaf ut så här i kalendern:

Måndag och tisdag jämför och analyserar jag och en kollega prov. Det är tidskrävande men också ganska trevligt.

På måndag har game of thrones premiär här och det firas med ett stort event på Vs jobb. Jag har inte följt den serien, den är lite för våldsam och så för mig men jag såg delar av den under Nils förlossning.

Både tisdag och onsdag ska jag äta lunch med gamla kollegor. Skvallra och prata ikapp. Drömma om andra yrken och andra vägar till att jobba. Rebecca ör dessutom från Sverige, ska bli underbart att prata svenska.

jag ska också packa till mig och Nils, vi far mot dalarna på torsdag! Och sedan väntar en hel vecka i Stockholm. Påsklov. Ska bli underbart! Det verkar också som att våren kommer till Sverige samtidigt som oss. Ska bara vända näsan mot solen, äta ägg och lax, gofika, och umgås. Ska försöka mig på en mobilfritid under påskhelgen. Behöver bryta vanor. Läsa böcker och inte stirra på skärmen. Apples skrämtidsverktyg är bra för mig. Skrämmande vissa dagar men bra.

Kommentarer inaktiverade för Vecka 16