Girlytalk

Söndagstankar om förkylning och banker

Jag ligger i sängen. Tänker att sömn är det bästa mot förkylningen men sov en sväng på eftermiddagen också så vi får väl se hur det går…

vi har varit ute massor idag. Och haft mina svärföräldrar över på middag. Härligt trots hemlängtan.

Det kanske värsta med att bo utomlands är när det blir något konstigt med ekonomi/banker. Jag har ju kvar en lägenhet i Sthlm och en räkning hade inte blivit betald. Jag är ganska säker på att räkningen brukar komma på Mail men kan inte hitta någon nu, under 2019. Men nåddes ändå av 2 inkassokrav med typ tre dagars mellanrum, alltså för samma räkning. Så fast jag betalde den första kom den andra också. Tycker sånt är obehagligt. La iaf in den på autogiro nu. Gillar egentligen inte autogiro för då känns det som att jag inte har koll på mina pengar men rökningarna ska ju betalas så det kan ju lika bra ske automatiskt. Blir också lite paranoid för tänker att företaget gör så, skiter i att skicka faktura för att sedan skicka påminnelse, för att tjäna mer pengar. Nästa gång vi är i Sverige ska jag se över om jag kan byta leverantör av tjänsten.

Hela den här veckan går åt till reflektion av ett stort projekt. Det kan vara intressant men blir aå rastlös av möten. Ska hinna få in en lunch med en vän också. Och bli frisk. Och lite träning. Det ska fortsätta vara runt 20 grader så det blir också najs.

Nu behöver jag nog ändå varva ned och somna. En serie och sedan zzz…

Kommentarer inaktiverade för Söndagstankar om förkylning och banker