Girlytalk

Ge mig ledigt!

Jag är lite låg. Det lyser igenom här. Känner mig inte så peppig. Det är mycket på jobbet och jagkänner mig bitter när jag läser om andra som har det jobbigt och då bara tar ”semester” kanske förstår de hur priviligierade de är eller kanske förstår jag inte hur jobbigt jobb de har men bitter blir jag.

Nils drömmer mardrömmar. Så till den milda grad att jag vabbade igår. Han orkade inte med förskolan. Hela söndagen var han upp och ned och på natten började mardrömmarna som sa “döda döda” så en mysig dag hemma (men med dåligt samvete för jobbet) var vad han och jag behövde.

Vi byggde koja. Vi var på biblioteket och åt lunch på min gamla stammis restaurang. Jag får alltid extra tzatziki. Och stötte på en gammal kollega.

Vi chillade hemma och såg på film. Målade lite och sedan var dagen slut. Idag blir det jobb och förhoppningvis fortsätter veckan i ett lugnt tempo där jag känner att jag är effektiv.

Kommentarer inaktiverade för Ge mig ledigt!