livet

Vecka 12

Inspirerad av Alex som skriver om sin kommande vecka här, tänkte jag göra detsamma. Jag har precis pussar T hejdå efter vår söndagsdejt och nu ses vi inte förrän i mitten nästa vecka, för imorgon åker han till New York och på torsdag ska jag ut på äventyr.ä. Låt oss ta det från början.

Imorgon kommer min andra indiska chef till Sverige för ett två veckors besök. Nästa vecka har vi managementmöte och denna vecka ska han träffa kollegor, skugga sin kompis och träffa affärsrepresentanter. Så min måndag börjar med avstämningsmöte och fixande av passerkort. Sen ägnas tidig kväll åt ett träff med min adept från Ryssland som jag coachar genom ett organiserat mentorskapsprogram med syfte att stötta henne i jobbsökande, integration och nätverkande.

Tisdag är fokus på möten, introducera nya cheferna till den belgiska affärsrepresentanten och privat att träna lite. På onsdag börjar årets lönesamtal och därtill ska jag passa en kompis yngsta medans hon kör den äldsta dottern på fritidsaktiviteter, och så ska jag packa!

För på torsdag efter jobbet hoppar jag på en buss (som var nästan gratis 89kr tor!) till Oslo och fredag morgon bär det av på utflykt till Bergen!!!

Jag fick reda på i helgen att min julklapp är till Norges mest populära besöksmål, Bergen, Flåm, Fjordsafari, Vikingamiddag och en av världens vackraste tågresor!!! Ja ni hör ju, upplagt för massor med foto ops och massor med skratt, tack Natalia för vad som redan nu är tidernas bästa julklapp!!