Girlytalk

En bokreflektion: diamanter är för evigt – lauren weisberger

Detta kan man inte kalla ett boktips, för återigen gav jag upp efter drygt 100 sidor, och det kommer heller inte handla så mycket om själva boken.

Den här boken har jag sparat för att den var så rolig att jag ville läsa den igen, den har varit utlånad i några år och nu kom den tillbaka. Ja men en rolig bok är ju aldrig fel.

Den här boken köpte jag 2010, så nästan för 10 år sedan. 10 år mer erfarenhet. Och med de 10 åren har boken blivit dålig. Så märkliga karaktärer och extremt stort fokus på utseende. Den tjocka tjejen på 30 år väger tex 43 kg! (Hon måste vara typ 30 cm lång då!)

Att bli äldre och starkare och klokare är det bästa jag vet. Jag är så tacksam för hur livet blev efter 25. Jag vill bara berätta för alla ungdomar jag möter att livet är bättre sen! Jag kan verkligen inte förstå hur den här boken var något bra i mina ögon, men jag har respekt för att jag tyckte det och är tacksam för att jag ändrat mig.

Kommentarer inaktiverade för En bokreflektion: diamanter är för evigt – lauren weisberger