Girlytalk

Väldigt många känslor

Ja alltså.. när nu beslutet är taget så var steg 1 att ta ut min spiral. Så jag kontaktade min barnmorska jag hade under graviditeten, som också satte in spiralen och kollade om de kunde hjälpa mig.

När jag fick svar var känslorna extremt blandade. Någon form av glädje över att jag ska få träffa min barnmorska igen, panik över mensen som kanske återkommer med full kraft och lite illamående.

Nu blir det en annan barnmorska som tar ut spiralen och det känns helt okej. Börjar då alltid att fundera på frisyren jag har mellan benen. Som om hon skulle bry sig?! Tänker iaf kräva (kan man det?) min gamla barnmorska om/när jag blir gravid. Känns jobbigt att börja om på nytt nu när graviditeten inte var någon dans på rosor.

Framtiden får utvisa hur det blir och är. Men att gå till gynekologen är verkligen en ångestframkallande för mig i alla fall…

Kommentarer inaktiverade för Väldigt många känslor