renovering

Badrum

Idag hade jag besök av firma nummer 3 för att samla in offerter på badrummet. Jag har helt enkelt funnit mig i att jag kommer få ta ett tilläggslån på 50 000kr för att få till det här badrummet och bli färdig med renoveringen och uppfräschningen av huset. Sen kan jag börja samla pengar på hög för att spara till ytterligare investeringar som kan behöva göras i framtiden!

Men badrum. Jag fick en bild i dag på hur det kan komma att upplevas och jag vill ju så klart dela den med er. Först bilder på före… Typ så här är det nu, lite mindre blått bara 🙂

Dagens toalett…
Toaletten sedd utifrån rummet…
Prospektbild, dvs om man tar bort väggen och tittar in

Nu stämmer inte färgerna på bilden ovan med den inredning som jag tänkt mig, men känslan på rummet är ju densamma. En duschhörna med invikbara väggar. Där blir det ett avvikande kakel (mindre Marrakech bitar) i övrigt kommer golvet och väggen med handfat och spegel ha ett ljusgrått klinkers i storleken 30*60cm. Övriga väggar kommer att vara vita, i 10*30cm matt kakel. En toalettstol (inte vägghängd, rädd för läckage) och en bänk med tvättmaskin och torktumlare. Därtill ska jag ha en handdukstork en hög smal har jag tänkt mig, som kan torka två större handdukar och ett högskåp för ytterligare förvaring.

Köpt golv…
Handdukstork Sigyn från Svedbergs

Sen har jag lite svårt att bestämma mig gällande inredning, IKEAs är det mest prisvärda by far – men Noros inredning är nättare. Det beslutet får helt enkelt avvakta lite, men snart så är det dags.