Girlytalk

Antiklimax

Att komma hem är alltid ett litet antiklimax. Så skönt att sova i vår säng och Nils är så glad för alla leksaker men samtidigt så tomt.

Jag har så fina vänner här men det är vännerna hemma i Sthlm som är bäst. De jag känt längst och kan hänga med mest kravlöst.

Januari är också min hatmånad och jag vill vara ha vår! Nu! Jag som brukade älska vintern är så anti helt plötsligt. Så himla gött vinterväder här:

Borde hänga tvätt och borde klä på mig. Sitter med mobilen och slösar tid istället. Jobbet skaver och jag känner ingen glädje alls för att börja imorgon igen. Behöver man ha kul på jobbet eller känna glädje? Ja men jag gör nog det. På onsdag ska jag ses med en fd kollega och tänkte bolla lite med henne. En förändring behövs. Vad mer kan jag göra med min utbildning…

hoppas ni har en fin söndag! Ska sätta igång en tvättmaskin, hänga en annan och sedan dra på mig träningskläderna. En liten joggingtur kanske hjälper?

Kommentarer inaktiverade för Antiklimax