Girlytalk,  Nyårslista

Året 2018

Hur skulle du sammanfatta året med bara ett ord?
Omtumlande.

Vem saknade du under 2018?
Min familj. Alltid oavsett om det är glada stunder eller jobbiga perioder så bor de för långt bort. Mina älskade brorsöner, mamma och pappa. Mina syskon och deras respektive. Och Natalia. Hennes flytt till Oslo gör att vi ses oftare – men man kan inte få för mycket av den adopterade familjen heller!

Vad spenderade du mest pengar på?
Det här var enkelt, ett radhus. Utöver det som oftast resor!

Vad lärde du dig under året?
Mer än någonsin att det man vill ha det får man kämpa för. Oavsett om det är vänner, bra relationer, kärlek eller ett hem. Ibland innebär kämpandet att sätta sig ner och vänta, avvakta. Ibland innebär det hårt jobb och målmedvetenhet.

Vilken är den störta förändringen du gjort under året?
Att jag har flyttat från min bonusfamilj och sambo och blivit särbo. Det är tomt men tryggt, jag har fått en stabil hemmaplan att utgå ifrån. Här kan jag landa och fixa som jag vill.

Vad har du haft/gjort för mycket under året?
Tvivel

Vad var favorit resemålet under 2018?
Vancouver och Bowen Island. Fantastiskt vackert och en upplevelse att få återse en kär vän och träffa så många härliga nya personer!

Vad är du mest stolt över när du blickar tillbaks på 2018?
Mitt mod.

Jag har åkt på tjänsteresa själv till Indien i två veckor, tog beslutet att flytta tillbaks till radhuset och bli sambo efter en 6månaders paus. Jag åkte på bröllop i Kanada och köpte radhus som jag helrenoverade (med fantastisk hjälp av min pappa!!)

Vilken var årets drink?
Röd vin!

Vilken var årets låt?
Starfish, Rhys och Felix Sandman

Hon dansar vidare i livet, Hovet

Vad fick dig att gråta?
T, hoppet, tilltron och kärleken. Ensamheten och att jag trodde vi skulle behöva behöva genomföra en abort.

Vad fick dig att skratta?
Mina vänner, fuldans och T.

Vad tar du med dig in i 2019?
Alltid min familj och mina vänner, kärleken och reslusten. Tron och hoppet på T och mig.

Sen fyller jag 40 under 2019 och blir bara starkare för varje år som går. Mitt mål var att bli gravid under 2018, men chocken när jag nästan var det (öh?) var fruktansvärd.

Under 2019 blir det såväl bröllop som möhippa. Det blir 40årsfest och födelsedagspresenten till mig själv blir en graviditet om ingen annan vill ge mig det!