Girlytalk

Adressat okänd

Innan jag började blogga hör bloggade jag “som mig själv” fast på En öppen blogg för världen så klart. Jag skrev ofta till min dåvarande man när vi var isär eller till mina vänner när jag var på resande fot. Den här bloggen saknar adressat och det gör mig ganska omotiverad. Texterna blir inte lika bra, jag vet, men jag har tänkt att jag ska blogga regelbundet. Dagligen. Men jag vet inte längre. För jag bloggar ju dagligen. Ändå saknar jag att skriva. Det kliar lite i mig. För jag tvivlar på bloggandet. Utan adressat känns det inte lika motiverande. Och jag vill ge mitt skrivande mer tid.

15 oktober är det dags att skicka in ansökan till universitet om man vill plugga. Jag ör riktigt sugen på det. Något nytt måste hända. För jobbet känns fortfarande inte bra. Det skaver och jag är sugen på det där med skrivandet. Ja men att plugga på universitet är ju att skriva. Dags att fylla på mina 800 högskolepoäng. Jag har sökt lite litterarurkurser och hoppas att det ger mig nya uppslag och idéer.

Kommentarer inaktiverade för Adressat okänd