livet,  Musik,  Vardagen

Helgpendla

Den totala frånvaron här beror på en evigt flängande, nya rutiner i och med nytt jobb och ja, evigt flängande, Vi jobbar måndag-fredag och åker bort efter jobbet på fredagen. Oftast till Sverige. Ofta till västkusten. Ibland för att vi har ärenden där. Ibland för att träffa vänner. Ganska många gånger har vi åkt för att vi vill känna oss lite lediga. Känslan när man är hemma en helg på 7 veckor att man veckopendlar. Alla som gjort det kan intyga att det inte är så himla kul som det låter. Det är mest slitsamt. Så nu ska vi faktiskt hålla oss hemma fast det ytligare en månad innan vi har en ledig helg. Jag fattar inte alls hur vi lyckas boka in så mycket.

Utöver allt fläng så finns det mycket tankar, planerande och en hel del kaos på olika fronter så jag känner mig aldrig speciellt harmonisk. Detta kompenserar jag med en hel del Headspace som i all ärlighet inte alls hjälper men jag kämpar på.

Icey har varit borta hela vecka och kom hem igår. Själv har jag jobbat sjukt mycket denna vecka och är slut trött. Idag kommer Happy och imorgon är det fest. En fest som jag hjälpt till att styra upp. Något jag gärna göra men jag känner inte riktigt att jag fått ihop helheten så bra som jag hade hoppats. Så ikväll blir det finlir och en massa sista minuten saker. I bakgrunden blir det I Wouldn’t Know med Benjamin Ingrosso. En supersorglig låt (tror jag) men med en riktigt skön melodi som gått på repeat denna vecka.