Girlytalk

En magisk stund

Lite lite kvar av semestern som har varit intensiv. Det kanske är så för alla men för oss finns det aldrig tid att umgås så mycket som vi vill. Eller så ofta eller så spontant. Speciellt inte med vänner som bor i andra delar av världen. Vi försöker allt vi kan att boka in och vaga flexibla men ofta är det ju just på sommaren när man är ledig samtidigt som det blir socialt. Jag kan räkna minutrarna på fingrarnas som vi i min familj varit ensamma. Och de jag varit ensam själv är ännu färre.

Jag älskar umgänge och att vara social men när det blir för roligt tappar jag bort balansen och blir dränerad. Så stunder som denna nedan där jag fick 10 minuters andrum är fantastiska på så många många plan.

Havet var varmt. Jag blev knappt kyld och kvällen var magisk. Så tacksam för livet i sånna här stunder.

Kommentarer inaktiverade för En magisk stund