Girlytalk

Sparhjälp

Jag är sjuktdålig på att spara pengar. Just nu känns det som att alla pengar går åt till barnkläder, och har så gjort de senaste två åren. Men helt ärligt så har jag aldrig varit jättebra på sparande.

Jag har med mig mycket pengar från min farfar så jag har aldrig haft något riktigt behov av att spara, men nu känner jag verkligen att det går för mycket pengar och att jag vill leva på ett annat sätt. Det är lixom något som gnager.

Så jag tänkte prova att spara med appen dreams. Kanske blir det roligare då? Den räknar ut hur mycket jag behöver spara för att nå målet, jag gillar ju mål. Framförallt vill jag lixom bryta vanan. Om ni förstår hur jag menar?

Jag satte en resa till SAN fransisco som nål om lite drygt ett år. Vi får se hur det går:

Nu ska ni verkligen inte tycka synd om oss eller tro att vi har ekonomiska problem, vi har månadsspara och pengar på banken. Detta är lixom istället för spontanshopping och fika ute. Typ.

Kommentarer inaktiverade för Sparhjälp