Girlytalk

Boktips: den lilla bokhandeln runt hörnet

Ännu en bok av Jenny Colgan som jag ger mig på, det beror mest på färgen på boken. Älskar den här gröna färgen och ville ha något riktigt mysigt att läsa under semestern. Den här läste jag bland annat på national railway museum i York.

Det är en mysig bok, en tjej flyttat från en stad till landet för att börja om och träffar massa nya människor som är i huvudsak snälla.

Det som stör mig är kärlekshistorien. Huvudpersonen har aldrig haft ett förhållande och träffar på en otrevlig människa. Som hon aldrig pratar med. Men plötsligt är hon stört förälskad och älskar det lite hårdhänta sexet helt utan förspel. Kommunikation och att lära känna är lixom inte alla viktigt utan a och o är att bli på satt lite snabbt mot en bil.

Men om man kan bortse från det, som inte är en jättestor del av boken, är den mysig.

Och visst lockar de oss alla ibland att då börja om i en ny liten mysig by?

Här är andra böcker av Jenny Colgan jag har läst.

Kommentarer inaktiverade för Boktips: den lilla bokhandeln runt hörnet