Girlytalk

Sommarsko

Jag bär ballerina på sommaren. I München är sommaren längre och ibland har jag andra skor på jobbet men annars har jag ballerina. För mig funkar de bra att gå i, är luftiga och snygga både till jeans, shorts och klänning. Men mina ballerina håller max en sommar.

Jag har alltid köpt billiga ballerina skor för jag tycker både att de luktar svett och går sönder men i mitten av förra sommaren tyckte jag att jag skulle unna mig ett par i skinn.

Det är snart hål under “trampdynan” och jag har ganska breda fötter så även sidan av skon bli nött.

Jag gillar dessa med tunn sula som är eleganta, de sportigare med typ tjockare sula tycker jag inte alla lika mycket om. Hr använder ni andra ballerina? Håller de för er? Vad är det för fel på mig?

Kommentarer inaktiverade för Sommarsko