Girlytalk

Jag är så less på att vara snäll

Jag vet inte men det känns som att detta händer på varje jobb jag har. Jag blir ihopparad med en person som inte kan sitt jobb och som har ett riktigt dåligt bemötande.

Jag är förstående och mild i mitt bemötande, duktig på att lyssna och vara förstående och uppfattas därför som snäll. En av mina kollegor är både dålig på det hon ska utföra och har ett dåligt bemötande där människor känner sig förminskade och dumförklarade.

Direkt kände jag att hon inte var så jättebra på sitt jobb och när våra kunde nu börjar undvika henne gick jag och pratade med vår chef som sa “jo vi vet att hon har problem med bemötande och är dålig på sitt jobb.”

Kul! Jag känner mig arg och ledsen. För jag blir ju supersnöll i relation till henne och hon blir ännu “elakare”. Ja ni förstår ju den onda cirkeln. Jag ör så less på att dra det stora lasset. Det tunga lasset där trevlighet och service går först, att det inte är självklart för alla.

Samtidigt är det ju kul att de ser att jag är glad och bra på dessa saker men ja… den här veckan har varit tung.

Kommentarer inaktiverade för Jag är så less på att vara snäll