Okategoriserade

Måluppföljning

I ett inlägg från januari som ni hittar här, sammanställde jag en lista över mål för 2018. Nu har ju ett kvartal redan passerat, tre månader, känns lite galet men okej. Vi är här och jag kände att det kanske är dags att stämma av målen lite. Så låt oss gå igenom nuvarande status litegrann medans jag sitter i vårsolen och avnjuter en kaffe på väg till helgens destination.

1 Bli gravid. Jag är som Sickan i Jönssonligan och har en plan. Jag har gett Mr T fram till sommaren, sen tar jag kontakt med en privatklinik för IVF. Jag har insett att jag inte vill stressa med att träffa någon annan innan jag blir mamma, då löser jag det på egen hand och så får en pappa komma in i bilden efteråt. Det var inget lätt beslut, men det känns som rätt beslut. Mr T har chans att delta, som involverad eller inte involverad, men innan året är slut tänker jag vara gravid.

2 Hitta lyckan. Jag jobbar aktivt med det. Jag gör saker jag mår bra av, försöker plocka bort det som tar av min energi, pratar och nästlar för att hitta rötterna till vissa beteenden och omger mig med fina människor. Jag är på god väg (även om jag dippar ibland så är det kortare dippar!)

3 Bjuda hem mina syskonbarn och spendera mer tid med dem. Hittills har det varit tid spenderad borta, men ja jag har hängt med dem mer än tidigare år och OJ vilka kärleksbomber de är! Badhus, längdskidor, lekplatser och cykelturer. Nu funderar jag på tjejhelg med min systerdotter som en lämplig 13årspresent…

4 Visa mina vänner hur mycket de betyder för mig. Jag jobbar på det, såväl med ord som med små gåvor. Med tid och telefonsamtal. Den hår blir svår att mäta… kanske får fråga om de känner sig uppskattade helt enkelt?

5 Åka till Vancouver, Kanada. Boende bokat och flygbiljetter spanar jag regelbundet på. Frågan är om det är jag själv eller jag tillsammans med någon som åker…

6 Vara en bra chef till mina anställda. Ja, jag tror att jag hittills gjort ett ganska bra jobb. De verkar rätt så nöjda med såväl kommunikation, attention som stöd… och frihet 🙂 Sen är det ju ett konstant strävande efter att bli bättre

7 Göra något med mina föräldrar, var för sig. Jag har gjort småsaker, men inget stort i plan än.

8 Spendera mindre tid med min mobiltelefon inom räckhåll. Det här går, sådär om vi ska göra en ärlig bedömning. Jag använder läget i livet som ursäkt. I mobiltelefonen har jag mitt umgänge, hade jag bott i huset med familjen tror och hoppas jag att det hade sett annorlunda ut.

9 Öka antalet läsare på bloggen.

10 Ta bättre hand om kroppen och knoppen. Kroppen får sina löppass i skogen regelbundet. Jag har på tre månader sprungit nästan lika många kilometer som totalt under 2017. Min löparhöft mår okej så länge jag stretchar ordentligt för bibehållen rörlighet och kroppen mår bra av att röra på sig. Så det här fokuset tänker jag behålla!

Kommentarer inaktiverade för Måluppföljning