Diverse

I’m back!

Hej där, förlåt att min blogginspiration dog. Den dog helt i samband med att februari tog slut och jag fortsatte livet in i ovissheten. Det känns delvis som ett stort misslyckande att acceptera att leva sitt liv halvdant. Hade jag varit singel hade jag gått på dejter och sökt kärleken igen, men nu befinner jag mig i ingenmansland där jag vill vara med en man som bara har ork att träffa mig då och då.

Just idag är ingen bra dag. Jag flippade på honom igår och jag  får idag skäll av Natalia för att jag är så usel på att vara arg och markera. Att jag försnabbt ber om ursäkt och ber om ursäkt för att jag finns och ställer  krav. Livets balansgång är inte min grej helt enkelt. Jag mår fysiskt dåligt när jag ställer krav som jag inte  tycker att jag har rätt till (tid, kärlek, omsorg) på bekostnad av hans välmående.

Men jag är tillbaks, och jag hoppas att ni inte alla har försvunnit. Kanske ska försöka ge er en uppdatering av vad som hänt under månaden som gått. Hej och hå – nu kör vi!

Kommentarer inaktiverade för I’m back!