Girlytalk

Morgondramatik

Igår var det min sovmorgon. Nils har hosta så när vi har möjlighet ger vi varandra varannan sovmorgon, egentligen borde alla sovmorgnar vara mina för jag ör vaken 200% mer på natten men ändå. Igår fick jag sova ut.

Jag gick upp och skulle dela en Fralla och skar mig något djävulskt i fingret. Blodet rann och jag gick panik. Nils satt på köksbänken. Jag hämtade papper och droppade blod i hela köket och satte mig när Nils men på golvet när det svartnade.

Vad gör ungen?

Ber om att få komma ned och jag hjälper honom. Sätter sig i mitt knä för att trösta. Börjar leta efter V som då var i garaget en snabbis, men hittade så klart inte honom.

Sen då?

Hämtar papper och börjar torka blod på golvet! Alltså städar. Fina fina fina omtänksamma älskade barn. Jag blev så rörd.

Nu är fingret omplåstrat och fortsatt ömt men okej. Men satan alltså!

Kommentarer inaktiverade för Morgondramatik