Girlytalk

Sååå tacksam!

Jag är så tacksam för mina svärföräldrar alltså! Tjena vad de har ställt upp. Egentligen inte bara nu utan hela vägen sedan jag blev gravid men jag har haft svårt att ta emot.

De har hämtat Nils här så jag ska få vila. De har lämnat matlådor till mig. Bjudit Nils på middag varje kväll. Tog honom när jag blev inlagd.

Saknar min mamma så mycket nu när jag är sjuk, det har jag lixom alltid gjort, så fort jag blir sjuk saknar jag mamma eller den jag önskar att hon varit. Önskar att hon kunde hämta Nils och vara med honom men det är ju några mil emellan. Avstånd är tuffa ibland.

Men svärföräldrar är verkligen över all förväntan och ställer upp så galet mycket. Jag är så tacksam. De gör det ju ned glädje det vet jag men alltså det är så klart tufft att vara “den enda” närvarande far/morföräldern också.

Måste hitta något bra sätt att visa min uppskattning på.