Girlytalk

Jag kan inte vara en bra mamma utan min kropp

De senaste tre (?) är det bara tre?! Veckorna har Nils vaknat 05-05:30. Det är i princip jag som tar varje morgon (nej så kan vi inte ha det!) och jag är död. Så vi kortade ned vilan på dagen från 90-120 min till 45-60 min och det funkade! Nils sov till 6:30, perfekt morgontid! En natt! Sedan har han varit vaken varje natt mellan 3-4 och jag förstår inte varför.

Min kropp har lagt av. Först stängde hjärnan ned sig och jag började blanda ihop folk och glömde namn och saker. Sedan kroppen. Jag blev yr, arg och ledsen. Och nu temperaturregleringen. Känner mig varm alltså överhettad och sedan kan jag inte sluta frysa. Alltså på riktigt frysa. Står i duschen i vatten som är över 40 grader och fryser.

Istället för att vara med mitt barn, man och vänner så ägnas fritid åt att försöka sova ikapp. Det är så frustrerande. Och det gör mig så ledsen, men så är livet nu.