Girlytalk

Boktips: syndafloder – Kristina Ohlsson

Detta är en bok jag klassar som mysdeckare dvs den är så klart spännande men välskriven och relativt lätt att ta sig igenom. Perfekt för en resa!

Syndafloder är den sista delen (troligen) i en serie om Alex och Fredrika som jobbar på Stockholms polisen. Det är en härlig blandning mellan deras privatliv och brottsutredningen de jobbar med. Böckerna är dock fristående så om du inte känner för att börja med den första boken (Askungar) så kan du börja med den här. Den privata historien är den som följer med i alla böcker.

Boken är precis så spännande som jag vill att en deckare ska vara men jag bör faktiskt lite negativt överraskad av upplösningen. Nu minns jag inte de andra böckerna i serien i detalj men har tyckt att de är så smarta och kluriga men i den här boken faller slutet platt och är lite för abrupt, inte en utan två gånger.

Fortfarande en riktigt bra deckare, som dessutom finns på Bokrean, och jag tycker det känns så tråkigt att detta är den sista boken i serien. Passa på att fynda!

Kommentarer inaktiverade för Boktips: syndafloder – Kristina Ohlsson