Girlytalk

En ny bil

Idag ör det alla hjärtansdag och det verkar som att man antingen ska gå all in och typ åka pp en weekend till Paris eller skita i allt som ett ställningstagande. Varför kan det inte bara lagom? En present och en middag med tända ljus?

Så gör vi i alla fall. Lite extra uppskattning bara. Jag fick en ny bil av V. En xc70!! Blev så himla nöjd och överraskad!

Skoja bara. Däremot har vi köpt en ny bil som kom idag. En xc70.

Själv har jag tapetserat hallen som en överraskning åt V och satt upp tavlor på oss. Gu va jag älskar att ha fotografier på stunder och människor som betyder extra mycket uppe. Jag vet att det finns dem som aldrig skulle sätta upp foton men jag älskar att de berättar om vem vi ör. De som besöker oss kan se och fråga eller Nils kan peka och minnas mormor, moster och andra viktiga människor.

Nu sitter fyra bilder från new York i hallen. Så ressugen jag blev nu också.