Girlytalk

Ut på tur!

Helgen var roligt grå. Men vi klädde oss och åkte mot bergen i alla fall. Alltså skogen hörni! Vilket magiskt ställe!

Som ni ser åkte vi inte särskilt långt. Typ snögränsen. Men det var så mycket snö här. Någon gång har vi åkt skoter här men nu tog vi en vinterpromenad. Det var sjuktjobbigt snön var lixom vårlös så trots att det var preparerat slirade vi ganska bra.

Jag var ofta i skogen med mina farföräldrar som barn för att sedan undvika skogen omedvetet så länge men nu är jag tillbaka igen. Kanske är det bristen på hav som gör att jag söker mig till annat som lugnar. Jag älskat älskar älskar skogen. Jag hör mina tankar så mycket bättre där. I helgen tänkte jag mest på veckomatsedel och underhålla Nils som åkte bärryggsäck.

Känner mig hur som helst laddad för veckan! Tre jobbveckan och sedan väntar semester och efter det har vi massa ledigheter och roligt att se framemot fram till sommaren! Tiderna är verkligen ljusare nu!