Diverse

Om 4 veckor

Får jag min nya bil om fyra veckor! Jag var förberedd och när den nya Volvon släpptes slog jag till och beställde en tjänstebil. Ni som följt bloggen ett tag vet att jag är barnsligt förtjust i min nuvarande lilla godisbil som är en Fiat500 i Ahlgrensbil-grönt (Latte Verte Menthe) min nya lite större och kaxigare bil är en alldeles sprillans ny Volvo Xc40. Jag har fortfarande inte sett den på riktigt, men färgen verkar vara chiliröd och storleken är stor. Helt klart mycket större än min nuvarande gocart-modell, men det var den minsta av de bilar som var aktuella att välja bland.

Är lite taggad, helt klart. Det kommer att kännas (mer) i plånboken, men jag tillbringar för mycket tid i en bil för att inte spendera pengar på det. Och jag har faktiskt råd med det. Jag kommer att sörja min lilla kärlek, men jag tror att jag har valt en bil som kommer att växa på mig.