livet,  vardag

Här är mitt liv…

Fy och kräk vad oinsprirerad min blogg är just nu. Jag surfar in på mina favoritbloggar och undrar vad de gör för att kunna hålla sina bloggar så levande, intressanta och varierande? Vad lever de för liv egentligen?

Just nu innehåller mitt liv morgonrutiner, jobb och sen på sin höjd en aktivitet, suktande efter sms på mobilen och därefter någon serie på Netflix. För att inte totalt drunkna i vardagsrutiner så har jag gjort en mental veckans topplista och den här veckan vill jag lyfta

  1. Natalia är hemma på besök, det ger mer än lite guldkant på vardagen. Det ger guldskimmer och rosa glitter! Jag är en superdiggare av vårt avslappnade häng och imorgon sticker vi på utflykt för en gemensam föreläsning och shopping i en annan stad!
  2. Onsdagens coach-lunch med gamla kollegor, vi åt en god lunch och jag ställde tusen frågor kring produktbaserade team och det agila arbetssättet som jag är på väg att implementera med draghjälp av ett projekt. Det var två killar som jag jobbat tätt-tätt med och som jag litar på till 100% och de finns där, som bollplank när företaget jag jobbar på inte kan leta fram kompetensen och erfarenheten…
  3. Duktig sjukvårdspersonal. Onsdag var en dag med highs and lows. Jag var på gyn och tog prover eftersom min kropp bett sig lite underligt de sista månaderna och när jag googlade så är sannolikheten stor att jag har livmoderhalscancer… Att i en sån situation bli bemött av vänliga, kommunikativa och generellt duktig sjukvårdspersonal det värmer. De baddade ätticka och jod, de tittade i microscop, ultraljud och knipsade delar av min livmoderhalstapp ( Herrejävlar vilken smärta!) Om fyra veckor får jag svar, tills dess ska jag försöka att inte oroa mig. Blä!
  4. Solen skiner och det är fredag!

Over and out.