Girlytalk

Nu har vi väl allt?

Förra året lovad jag att shoppa mindre. Det gick helt åt helvete. Jag har aldrig lagt så mycket pengar på shopping som förra året. Jag skyller på Nils. I januari 2017 hade han storlek 62 och i december storlek 86. Så många storlekar kläder vi behövt köpa hela uppsättningar av. Jag har ändå handlat en del, framförallt det dyraste som ytterkläder, begagnat. Barnkläder är också roligt. Och suktande med erbjudanden som kommer i mailen och på sms. Färgglatt! 

Nu borde Nils stanna i växten. Ha samma kläder längre och kunna vissa kläder även nästa vinter. Och det känns sååååå skönt!

Att alltid vara på jakt efter nya kläder i nästa storlek är så jäkla tröttsamt och dyrt. Det blev till en dålig vana att shoppa. Nästa shopping som ska göras är till sommaren då Nils kommer behöva t-shirts, shorts, munkjacka och några svala långbyxor. Jag har behovet klart för mig och jag tror jag vet var jag vill inhandla det. Så nu ska jag hålla hårt i plånboken och se om jag lyckad med ett köpstopp fram till april. 

Kommentarer inaktiverade för Nu har vi väl allt?