Girlytalk

Ett visst beroende 

Jag älskar böcker! Jag skulle tro att jsg lägger några tusen kronor varje år på böcker, framförallt pocket. Ett smidigare format att läsa och släpa med mig. 

När vi skulle ha gått på Naturhistoriska museet men vände i dörren så tog vi tunnelbanan till Ropsten och myrorna där. (Myrorna är en kedja second hand affärer där överskottet går till Frälsningsarméns arbete). 

Myrorna i Ropsten har gott rykte så jag hade höga förväntningar, lite besviken blev jag då de håller på att flytta men massa böcker fick följa med mig hem. 


Jag älskar second hand men har noll tålamod egentligen, jag önskar att jag var en sådan som kunde fynda kläder och sånt men det är jag tyvärr inte. Böckerna däremot står i min hylla med böcker att läsa. Alla förutom “toffs bok” som är en av de bästa böckerna jag läst men lånat ut och inte fått tillbaka. Min hylla med böcker jag ska läsa har gått lite överstyr och innehåller typ 20 böcker minst… så nu måste jag ta en paus i köpandet. 

Hur som helst så var myrorna i Ropsten bra. De hade ett bra utbud av pocketböcker och faktiskt också i en bra ordning. Jag orkar inte kräva runt i stora lådor utan här står böckerna i en bokhylla (bokhyllor) i något så när bokstavsordning. 

De hade också ett stort och fint utbud av möbler men det är lite svårt för oss att köpa då vi ju inte bor i Sverige. Nils köpte med sig 18 leksaksbilar för 60 kr och ör völdigt nöjd med dem.