Okategoriserade

#porrfribarndom

Alex bad mig ta en titt på en petition och skriva under densamma, jag läste och jag skrev under. Sånt här gör mig så obehaglig till mods och direkt illamående. Jag kommer ihåg när jag var barn, då var porr och sex klottrade ord på en vägg. Det var konstiga tidningar högst upp på hyllan i matbutiken och det närmsta jag kom sex var nakenscenerna i Ghost och Dirty Dancing. Att dagens skolbarn sitter med sina skolverktyg och har all världens porr vid sina fingertoppar. Vi pratar killar och tjejer som utmanar varandra, retas, skickar länkar och är nyfikna. NYFIKNA!

Jag signade mer än gärna, jag hoppas att ni gör detsamma. Barn bör med alla medel hindras från att se och uppleva porr. Skriv under här för rätten till en porrfri barndom.

#porrfribarndom

 

Kommentarer inaktiverade för #porrfribarndom