Kärlek,  livet,  Shopping

Highlights

Tillbaks i lägenheten och tillbaks i någonstorts stabilitet och vardag. Jag har ledigt i mellandagarna och nu ska jag ta mig lite tid att fundera på varför jag så totalt tappade balansen när T for land och rike runt under julhelgen men inte orkade med mig eller mina samtal.

Höjdpunkterna de senaste dagarna är

  • jag hann träffa Natalia innan hon for tillbaks till Island. Vi fick en kväll med mys och prat, dessutom en traditionell frukost på vårt kafé. Fasiken vad jag saknar henne, men jag är så glad för hennes skull.
  • det timmaslånga samtalet med min äldsta vän i värmland. Jag satt på ett försenat tåg och hon på en buss hem från julfirande och vi pratade om allt. Motgångar och medgångar. Livet. Snabbt avhandlar vardagen sen ger vi oss på ämnen som känns.
  • hänget med T igår. Han orkar inte prata om vad som hände i julas, om bråken, bilresorna och middagarna. Han orkade vara nära, kramas och lyssna. Vi öppnade julklappar och myste innan jag åkte hem. Han behöver den här tiden massor och jag hoppas att han tar hand om den.
  • reafyndet på Swissclinic. Jag köpte ettjulpaket med dermaroller och serum här för 671kr med julrea och rabattkod. hoppas att det kan få ny energi till min hud och kanske bearbeta mina solfläckar?

Nu ska jag bege mig ut i motionsspåret. En walk-run för att testa höftmuskeln och andas frisk luft.

Kommentarer inaktiverade för Highlights