Girlytalk

Varför instagram? 

Jennifer Skrev om instagram och algoritmer och grejer. Jag frågade henne vad hon menade och hon frågade i sin tur mig varför jag har instagram. 

Till skillnad från Jennifer (och många andra) så är jag inte speciellt planerande när det kommer till bloggen. Jag har ingen plan med bloggandet mer än att jag gillar att skriva. Instagram skaffade jag för att ge er en husvisning och kanske lite mer privata bilder iom att jag då ser “vilka” som läser. Dock har jag extremt få följare och de allra allra flesta som läser bloggen följer mig icke på instagram. 

Jag är överlag ointresserad av bilder, färger, inredning och konst. Jag är helt enkelt inte en sådan som uppfattat skönhet visuellt. Jag kan absolut se på en bild och tycka den är sjuktvacker men det är det. Jag vet att jag borde ha en bild per inlägg men det ger mig lixom inget. Det ger säkert er mer och kanske en eller tvp läsare till men det är inte min grej. Ord däremot, det är min grej. Älskar ord, citat och böcker. De når mitt hjärta som bilder aldrig kan göra. Så ord är min grej, framförallt det skrivna. 

Kommentarer inaktiverade för Varför instagram?